Anlita flyttstädning i Norrköping

Du har sålt din nyrenoverade bostad i Norrköping och vill vara säker på att den överlämnas i bästa skick. Det smidigaste och bästa är då att anlita flyttstädning. Så kan du känna dig trygg med att städningen är genomförd på ett professionellt sätt och blir godkänd av den nya ägaren.

Det är en härlig känsla att få bostaden såld. Få flytta till ett nytt hem och ta nya steg i livet. Men själva flytten kan innebära mycket stress. Det klokaste är att anlita ett städföretag som Deluxia i Norrköping för kvalitativ flyttstädning. Deras anställda har kollektivavtal och de erbjuder även nyckelservice. Anlita Deluxia för flyttstäd Norrköping och fokusera på ditt nya hem.

Boka flyttstädning

När du säljer en nyrenoverad bostad vill du vara säker på att den är i toppskick när den nya ägaren flyttar in. Det är en del av konceptet nyrenoverat. Om bostaden är nyrenoverad kommer de nya ägarna att ha extra stora krav. Deluxia erbjuder garanti på flyttstädningen. Utan att det kostar dig något så fixar de eventuella anmärkningar som den nya ägaren kan ha. När du ska boka flyttstädning är det också skönt att veta att du anlitar ett städföretag som har kollektivavtal och där personalen trivs.

En annan stor fördel med städbolag som Deluxia är att du även kan boka nyckeltjänst. Om du har flyttat till en annan stad, eller har fullt upp på jobbet, så är det städbolaget som ger nyckeln till de nya ägarna när allt är städat och klart. När du bokar flyttstädning ska du satsa på:

  • företag med kollektivavtal
  • företag som erbjuder garanti
  • där nyckeltjänst ingår

Flyttstäd

Flyttstädningen kräver mer än en veckostädning, storstädning eller vanlig städning som du utför själv. Varje kvadratcentimeter av bostaden behöver få sin beskärda del av uppmärksamhet. Fläckar ska bort. Du måste ta bort damm i fläktar som du aldrig tänkt på och naturligtvis ska fönstren vara skinande rena. Två rum som ofta kräver lite extra uppmärksamhet är köket och badrummet. Rum med vatten och där det finns många svåråtkomliga ytor. När Deluxia gör en flyttstädning utgår de från en genomtänkt lista över allt som de nya ägare och hyresvärdar brukar fokusera på. Du kan alltså känna dig trygg med ett gott resultat.