Installera säkerhetsdörrar vid nybyggen

Du håller på att bygga ett hyreshus. Då är det klokt att tänka igenom säkerheten och bygga på ett smart och tryggt sätt redan från början. Satsa på säkerhetsdörrar som försvårar för inkräktaren och som håller brand och gas på utsidan av lägenheterna.

Säkerhetsdörrar gör stor skillnad. Då kan dina hyresgäster eller ägarna i bostadsrätterna känna sig trygga i sina hem. En EU-klassad säkerhetsdörr minskar risken för inbrott. Det ska vara svårt att bryta sig in. Än viktigare är att ytterdörren är ett skydd vid brand eller gasutsläpp. Om det brinner kommer dörren kunna skydda de boende från elden tills brandkåren kommer. Prodoor säljer både brand- och säkerhetsdörrar och erbjuder inbrottsjour. De har även fastighetsboxar, elektroniska tittögon och mycket mer för seriösa fastighetsägare. Satsa på säkerheten och köp säkerhetsdörr från Prodoor och skapa en trygg fastighet.

Köp säkerhetsdörrar

Det finns dörrar och så finns det dörrar. Ytterdörren är vägen in till hemmet och alla vill känna sig trygga i sitt hem. När du installerar riktiga säkerhetsdörrar skyddas både människor, fastigheten och inventarier. Det första som de flesta tänker på är inbrottstjuvar, men den riktiga faran är brand och gas. Om det börjar att brinna i trappuppgången blir de boende fångar i sitt eget hem. Med en säkerhetsklassad dörr kan brand och gas hållas i schack i 30 alternativt 60 minuter, beroende på dörr. Det är tiden som brandkåren behöver för att kunna rädda folk som sitter fast i en brandhärjad fastighet. Det är också smart att köpa branddörrar till förråd, som vind- och källarutrymmen.

Tänk säkerhet

Vare sig du bygger nytt eller redan har en fastighet är det klokt att genomgående ha ett säkerhetstänk. Förutom dörrar kan du även köpa fastighetsboxar från Prodoor. En snygg fastighetsbox ger ett bra intryck och är naturligtvis också säker. De boende vill vara säkra på att ingen kommer åt posten. Vissa boende kommer också att uppskatta elektroniska tittögon och elektroniskt lås, istället för att behöva använda vanlig nyckel.