Hipsterns guide för att ordna den bästa hemmafesten

Det kan vara väldigt roligt att anordna en hemmafest, men det är viktigt att göra det rätt. Om du vill se till att din fest blir en succé kan du följa dessa tips från experterna – hipsters!

De vet hur man har roligt, och de visar dig hur du kan ordna en så bra hemmafest som möjligt. Så ta på dig din bästa ironiska t-shirt och gör dig redo för PARTY!

Sätt stämningen

Det första steget för att ordna en bra fest är att ha den rätta miljön. En hipsterfest behöver cool, eklektisk inredning. Tänk på vintage-möbler, lampor och massor av växter. Du kan hitta alla dessa saker på din lokala secondhandbutik eller loppmarknad. När du väl har den perfekta miljön är det dags att bjuda in din gäster.

Musiken

Nästa steg är att skapa den perfekta spellistan. Detta är viktigt för att skapa en bra stämning och få alla i feststämning. Se till att ha med en blandning av gamla och nya låtar, inklusive några klassiker som alla kan sjunga med i. Glöm inte karaokemaskinen – den är ett måste för varje bra fest!

Mat och dryck

Naturligtvis är ingen fest komplett utan mat och dryck. Se till att du har ett stort utbud av både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker för att tillgodose alla dina gäster. Och när det gäller mat är fingermat alltid en bra idé. Tänk på chips, dip, kringlor och allt annat som är lätt att äta.

Ge det ”lilla extra”

Vi är säkert många som hatar det här uttrycket efter att fått höra det från våra chefer istället för riktig feedback, men när det är fest är det faktist på riktigt. En fest är ett utmärkt tillfälle att visa dina gäster hur man roar sig, så gör det extra för att se till att de får en kväll att minnas. Det kan innebära att du fixar en fotohörna, skaffar roliga rekvisita eller till och med tar in ett liveband. Vad du än gör, se bara till att det är något speciellt. Då kommer det minnas i flera år framöver.

Nu när du vet hur man ordnar en hipsterfest finns det inget som hindrar dig från att ha den bästa tiden någonsin! Så bjud in dina vänner, sätt igång musiken och gör dig redo att ha det jättekul.