5 hipstervänliga DIY-projekt

Om du är en hipster vet du att inget slår känslan av att göra saker själv. Från att brygga din egen öl till att måla din egna ”murals”, det finns inget som är bättre än tillfredsställelsen av att veta att du har gjort det själv.

Här är fem hipstervänliga DIY-projekt som du kan prova på:

Brygga din egen öl

Det här är ett bra sätt att spara pengar och imponera på dina vänner med din kunskap om hantverksöl. Allt du behöver är ett bryggningskit, lite tålamod och lite kreativitet.

”Guerilla-gardening”

Om du inte har en grön tumme är detta det perfekta projektet för dig. Guerilla gardening handlar om att plantera trädgårdar på offentliga platser utan tillstånd. Det är ett utmärkt sätt att försköna ditt samhälle och få lite motion på samma gång.

Måla din egen väggmålning

Detta är ett roligt projekt för dem som är konstnärligt lagd. Du kan välja vilket ämne du vill, från ditt favoritband till ett politiskt uttalande. Se bara till att du har tillstånd från fastighetsägaren innan du börjar måla!

Bygg dina egna möbler

Det här är ett bra sätt att spara pengar och få exakt vad du vill ha. Du kan hitta ritningar för nästan vad som helst på nätet, från bokhyllor till soffbord.

Gör dina egna kläder

Detta är ett utmärkt sätt att uttrycka din unika stil. Om du inte är så bra på att sy kan du börja i liten skala med några enkla projekt som halsdukar eller T-shirts. Med lite övning kommer du att kunna göra allt du kan tänka dig!

Sticka din egen mössa

Det här är ett bra sätt att hålla huvudet varmt på vintern och visa upp din hipsterstil. Du kan hitta enkla mönster för nybörjare på nätet, eller så kan du skapa din egen design.

Vilka är dina favoritprojekt inom DIY? Hör inte av dig till oss, vår lista är redan full med projekten ovan. Men låt inte dina idéer mögla, låt den frodas!